Thursday, December 27, 2007

Promena

Na vase baranje,napravena e izmena i sega moze da postiraat site.. vklucuvajki i anonimni.

Pozdrav,
petar

1 comment:

Anonymous said...

Dobar den, eve i jas reshiv da vi dadam nekoj komentar kako funkcionira nacinot na rabota na PC ta vo Partenija Zografski K.Voda Skopje.
Imam na mojot PC instalirano server 2003 a potoa kontrolata na ostanatite useri go kontorliram preku poseben program PROXY server. Preku nego znaci im odreduva vreme na vklucuvanje i isklucuvanje na PC ta ( toa znaci posle 16h se blokirani i samo serverot raboti) ima dvojna zastita od virusi, zosto Serverot ima antivirus a potoa i ostanatite imaat svoi antivrirusni programi koristam MCAFEE i nemam problemi.Pravata na userite preku serverot im se ograniceni a plus preku PROXEE im gi blokiram viste sajtovi a i messengeri. Rabotata na moite timovi e zaedno so mene ednash vo nedelata da proverime se zaedno kako funkcionira im objasnuvam znaci ( ne go davam seuste administratorskiot password) da ne mi zafrknat nesto.
Dodeka pak vo Dunja timovite nemozat da mi funkcioniraat od pricina sto nemame internet vece 3 meseci ON NET ne reagiraat na nashite zalbi. Tamu imam uceni ci koi mi pomagaat vo preinstaliranjeto na PC ta i stavanjeto vo mreza go pravat sami zatoa sto e lesno i funkcionira na standarden nacin kako i vo ostanatite shkoli
Pozdrav do site moi kolegi
Jovica prof po informatika vo Partenija Zografski Skopje